La poalele munților Vâlcan

Spre cheile Sohodolului

Prețuri perioada:
1 Oct. - 29 Dec. 2016
  • Camera dublă -140 lei/noapte
  • Camera single -120 lei/noapte
Prețuri perioada:
1 Ian. - 29 Apr. 2017
  • Camera dublă -140 lei/noapte
  • Camera single -120 lei/noapte
Prețuri perioada:
2 Mai - 30 August 2017
  • Camera dublă -180 lei/noapte
  • Camera single -130 lei/noapte

Casa Bella - Pensiune de Trei Margarete

Pensiunea Casa Bella Runcu, pensiune clasificată la 3 margarete, vă oferă o atmosferă rustică chiar în mijlocul naturii, departe de zgomotul civilizației dar nu fără beneficiile pe care le aduce civilizația.

Printre aceste beneficii numărăm un mobilier modern ce oferă o atmosferă caldă şi placută, familiară oaspeţilor nostrii.

De asemenea, toate cele 20 camere (împărțite în 10 camere cu paturi matrimoniale și 8 camere cu paturi duble și 2 camere triple) beneficiază de băi proprii cu cabină de duş iar încalzirea lor se face cu ajutorul unei centrale proprii care deserveşte toată incinta.

Plăcut

Pentru toată lumea

Fie că sunteţi într-o vacanţă cu familia, într-un sejur cu prietenii sau chiar un teambuilding cu colegii de serviciu, zona Gorjului vă oferă o diversitate de posibilităţi de a vă petrece într-un mod plăcut timpul liber. Iar pensiunea noastră adaugă alte opțiuni: piscină, grădină, foişoare, masa de ping-pong, teren de fotbal.
Adrenalină!

Pentru cei activi

România Gorj Adventure este un program care vă oferă o multitudine de activităţi pentru toate vârstele ca: rafting, canyoning/cascade, alpinism, escaladă, speologie în peşteri şi avene, mountain-bike, cicloturism, rapel, tiroliană, drumeţie montană, offroad, ATV, scuba diving şi speo scuba, etc.